Українська авіація знищила до 20 одиниць техніки та опорний пункт окупантів

Українська авіація знищила до 20 одиниць техніки та опорний пункт окупантів

Українські зенітні ракетні війська знищили за минулу добу 7 повітряних цілей, авіація завдала до 10 групових авіаударів. Повідомили в Повітряних силах ЗС України у Telegram.

За добу 22 вересня зенітними ракетними підрозділами ПС ЗСУ знищено сім повітряних цілей: три БпЛА оперативно-тактичного рівня та чотири безпілотники-камікадзе Shahed-136 іранського виробництва, які окупанти маркують, як "Герань-2", - йдеться у повідомленні.

Авіацією Повітряних сил, як вказано, здійснено до 10 групових авіаударів на різних напрямках.

Бомбардувальники та штурмовики знищили кілька десятків окупантів, до 20 одиниць бойової броньованої техніки, взводний опорний пункт та інші цілі, - зазначили у ПС ЗСУ.

Винищувальна авіація застосувала по засобах протиповітряної оборони противника протирадіолокаційні ракети AGM-88 HARM.

Нагадаємо, що український військовий збив ворожий гвинтокрил Мі-8 із ПЗРК "Ігла" (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next