Від наступу ЗСУ на Херсонщині та HIMARS у рашистів трясуться ноги (аудіо)

Від наступу ЗСУ на Херсонщині та HIMARS у рашистів трясуться ноги (аудіо)

Від наступу ЗСУ на Херсонщині та HIMARS у рашистів трясуться ноги. Саме так свої враження від війни на півдні України описує один із російських загарбників. Пише СБУ.

У телефонній розмові окупант розповідає другові, що українські військові нещадно женуть ворога з української землі:

Чем они только нас не засыпают: и «Градами», и х*ядами… Деревни, которые раньше были наши, отжали, они выгнали наших.

Росіянин жаліється, що від одного лише слова «Хаймарси» у нього трясуться ноги, а в підрозділах починається справжня паніка:

Тут ноги аж трясутся. Он бьёт, аж земля трясется. Тут наши-то все дрыщат.

Щоб не боятися і не стати "м'ясом у пакеті", розпочали роботу нові телефони «гарячої лінії»: +380665803498+380931192984. На них можуть звернутися і самі військовослужбовці, і їхні родичі.

Нагадаємо, що в Мелітополі підірвали авто колаборантки, яка відповідає за "освіту" – мер.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next