"Так можуть лише закінчені терористи": Зеленський про удар росіян по Запоріжжю

"Так можуть лише закінчені терористи": Зеленський про удар росіян по Запоріжжю
Офіс Генпрокурора повідомив про 25 загиблих та 50 поранених.

Президент України Володимир Зеленський назвав російських військових "закінченими терористами", коментуючи їхній ракетний удар по колоні із цивільними у Запоріжжі, внаслідок якого загинуло понад 20 людей. Про це повідомляє глави держави у Telegram.

Держава-терорист обстрілює ракетами мирне населення на Запоріжжі, Миколаївщині, Дніпропетровщині. Б’є по українських регіонах із реактивних систем залпового вогню та безпілотників. Лише по Запоріжжю та району окупанти випустили 16 ракет за один ранок! Так можуть чинити лише закінчені терористи, яким не має бути місця в цивілізованому світі, – заявив Зеленський.

Президент зазначив, що ворог лютує та намагається помститися за незламність українців і свої невдачі.

Цинічно знищує мирних українців, адже давно втратив усе людське. Кровожерливі покидьки! Відповідатимете неодмінно. За кожне загублене життя українців! – додав Зеленський.

В Офісі Генерального прокурора повідомили про 25 загиблих та приблизно 50 поранених від ранкового ракетного удару російських військових по колоні із цивільними у Запоріжжі. Інформує Telegram ОГП.

25 загиблих та близько 50 поранених через обстріл військовими рф гуманітарної колони в Запоріжжі, – ідеться у повідомленні.

За даними слідства, 30 вересня 2022 року приблизно о 7:30 збройні сили рф завдали ракетний удар по Запоріжжю. Було обстріляно цивільну гуманітарну автоколону із мирними жителями на виїзді з міста в районі авторинку. Наразі відомо про 25 загиблих та приблизно 50 поранених, серед потерпілих діти.

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що російсько - українська війна: підрозділи нашої протиповітряної оборони збили сім БпЛА, зокрема, п’ять - іранського виробництва, один гелікоптер Мі-8 та штурмовик Су-25 (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російські війська запустили крилату ракету по острову Хортиця Російські війська запустили крилату ракету по острову Хортиця
На щастя, руйнувань інфраструктури не виявлено, жертв і постраждалих немає.
Loading...
Load next