"В "лиманському котлі" близько 5 тисяч окупантів" – Гайдай

"В "лиманському котлі" близько 5 тисяч окупантів" – Гайдай

В оточенні у місті Лиман Донецької області перебувають близько 5 тисяч російських військових. Повідомив голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі каналу FreeДом.

По Лиману. Окупанти попросили у свого керівництва можливості вийти, на що отримали відмову. Тепер у них є три варіанти дій: чи спробувати прорватися, чи здатися, чи всім разом загинути. Там їх близько 5 тисяч, точної цифри поки немає.

Голова ОВА підкреслив, що 5  тисяч – це колосальне угрупування в оточенні. За його словами, такого ще не було в принципі.

Гайдай додав, що наразі всі шляхи підвезення туди боєкомплекту чи спокійного виходу цього угрупування з Лимана уже відрізані.  

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
рф сама обстріляла с. Клімово у Брянській області, хоча і звинуватила у цьому Україну (аудіо) рф сама обстріляла с. Клімово у Брянській області, хоча і звинуватила у цьому Україну (аудіо)
Це підтверджують свіжі перехоплення телефонних розмов окупантів, які є у розпорядженні СБУ.
Російсько-українська війна: окупанти перегруповуються проте мають значні втрати Російсько-українська війна: окупанти перегруповуються проте мають значні втрати
Від початку повномасштабної війни в Україні загинуло 30 350 рашисти.
Loading...
Load next