Затримано організаторів псевдореферендуму на Миколаївщині

Затримано організаторів псевдореферендуму на Миколаївщині

Співробітники СБУ викрили російських агентів, які готували псевдореферендум у Миколаївській області. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Двоє з них уже отримали свої підозри, а організатору псевдоголосування, який ховається від правосуддя на тимчасово окупованій території, – повідомлено про підозру заочно.

Як з'ясувалося, «втікачем» виявилася мешканка Баштанського району, яка добровільно брала участь в організації та проведенні незаконного референдуму на Миколаївщині.

Її поплічники на підконтрольній Україні території допомагали поширювати тему «референдуму» у соціальних мережах. Зокрема, «розганяли» фейки про те, що нібито населення Миколаївської області підтримує запланований плебісцит, – йдеться у повідомленні.

У СБУ додали, що щодо них зібрано доказову базу та повідомлено про підозру за статтею про виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії росії проти України.

Організатору псевдореферендуму підозру оголошено за статтею про колабораційну діяльність.

Нагадаємо, що ЗСУ на півдні "приземлили" два російських гелікоптери Мі-24 та Мі-8.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70%  (відео) ЗСУ нищать окупантів під Миколаєвом: деякі підрозділи ворога втратили понад 70% (відео)
А вцілілі загарбники більше не вірять у свою перемогу.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
Loading...
Load next