«Пусть там прячется, но сюда, чтобы не ехал»: окупант закликає росіян уникати мобілізації - перехоплення ГУР (відео)

«Пусть там прячется, но сюда, чтобы не ехал»: окупант закликає росіян уникати мобілізації - перехоплення ГУР (відео)

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) оприлюднило розмову російського окупанта з матір’ю, в якій він просить будь-яким способом завадити мобілізації їх родича. Він радить термоново від’їжджати з рф.

Пусть там прячется, я не знаю, че хочет делает. Я тебе говорю: «Сюда, чтобы не ехал». Хоть страну меняет, без разницы, сюда пускай не едет. На границе Грузии там черти-что творится. Люди бегут, пусть любые выходы находит. Может по здоровью что-нибудь найдете, у него там плохо: и сердце, и печень, - пояснив загарбник.

Також він розповів про реальний стан справ на фронті. За його словами, серед армії рф дуже багато поранених.

До этого вообще каждый день там пачками вывозили, сейчас в окопах, в основном, сидим, - додав військовий.

Нагадаємо, що рф вдарила ракетами по багатоповерхівках Запоріжжя (фото). Відомо про двох загиблих та щонайменше п'ять людей під завалами.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next