ЗСУ збили черговий "Алігатор" росіян

ЗСУ збили черговий "Алігатор" росіян

У п'ятницю вранці Повітряні сили України знищили гелікоптер російської армії Ка-52, також відомий як "Алігатор". Повідомило командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook.

7 жовтня, близько 8.00, на півдні України, зенітним ракетним підрозділом Повітряне командування "Центр" Повітряних Сил знищено ударний вертоліт окупантів Ка-52 "Алігатор".

Нагадаємо, що російсько - українська війна: наші ракетні війська і артилерія уразили 5 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 5 позицій ППО, 2 засоби артилерії, склад боєприпасів та переправу (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next