Дружина окупанта скаржиться, що мобілізовані в рф змушені за свої гроші купувати бронежилети - перехоплення ГУР (аудіо)

Дружина окупанта скаржиться, що мобілізовані в рф змушені за свої гроші купувати бронежилети - перехоплення ГУР (аудіо)

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило розмову російського загарбника із дружиною. Вона йому розповіла правду про укомплектування мобілізованих російських військовослужбовців, заявивши, що росіяни мають самостійно купувати бронежилети.

Там друг Саши Карабейникова звонил и говорил, что пришла повестка и сегодня в два часа его отправка в воткинск (удмуртская республика - ред). Ему дают список и до двух часов надо все взять с собой, вплоть до бронежилета. Где этот бронежилет покупать? А если, говорю, денег нет? Обзванивают, занимают у друзей. Вообще обалдели, ладно еще автоматы не заставляют покупать, - розповіла росіянка.

Також вона розповіла ще про знайомих, які скоро приєднаються до лав «другої армії світу».

У нас в пятницу будут Михайлова провожать - повестка пришла, - и этому, Тимофею Турову. Позавчера, вроде в гараже собрание было в Пихтовке-то, если, мол, кто-то добровольцы пойдут, то потом уже больше не будут пихтовских работников терроризировать, вроде, таскать. Это мне Саша Карабейников – сейчас работает в Пихтовке водителем - рассказывал. Я говорю: «И че, кто-то говорю, согласился?». Он сказал, что никто не согласился, - додала вона.

Нагадаємо, що окупанти почали вивозити з Енергодара награбоване – "Енергоатом".

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next