У Запорізькій області п'яні російські «мобіки» влаштували дебош і стріляли по своїх – ЗМІ

У Запорізькій області п'яні російські «мобіки» влаштували дебош і стріляли по своїх – ЗМІ

У тимчасово окупованих районах Запорізької області мобілізовані росіяни влаштували п'яний дебош з бійками, стріляниною та перегонами на викраденому автомобілі. Також вони розгромили місцеве фермерське господарство. Повідомляє російський Telegram-канал baza.

Так, ще 30 жовтня четверо мобілізованих росіян влаштували дебош у тимчасово окупованому військами рф місті Василівка. Спочатку вони зарізали 13 корів на фермі, яку захопили російські війська, потім вигнали господаря ферми з дому.

Після цього мобілізовані напали на військових, які несли службу на посту біля ферми, побили їх, викрали у місцевих робітників автомобіль і були зупинені на одному з блокпостів. Там вони відкрили вогонь по російських військових і поранили одного з них, після чого були роззброєні та затримані.

Судячи з усього, самі мобілізовані не до кінця розуміли, що роблять, і, за словами очевидців, були п'яні майже до непритомного стану, - сказано в повідомленні.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Двох терористів "Л/ДНР" заочно засудили до 10 років позбавлення волі Двох терористів "Л/ДНР" заочно засудили до 10 років позбавлення волі
СБУ продовжує викривати учасників незаконних збройних формувань для їхнього затримання й притягнення до відповідальності за злочини проти державної безпеки України.
Loading...
Load next