Британська розвідка назвала мету ударів росії по енергооб'єктах України

Британська розвідка назвала мету ударів росії по енергооб'єктах України

російські війська б'ють по енергетичній інфраструктурі України, щоб зламати моральний дух цивільних. Про це у Twitter повідомила розвідка міністерства оборони Великої Британії.

З 10 жовтня росія атакувала Україну серією ударів по електроенергетичній інфраструктурі. Удари призвели до значних пошкоджень станцій електропередачі та електростанцій. Планові та аварійні вимкнення електроенергії стали звичним явищем у деяких частинах України, особливо це стосується Києва, – ідеться у повідомленні.

Як зазначили, пошкодження мереж через російські удари майже напевно матиме наслідки для взаємопов’язаних систем водопостачання та опалення, що найбільше відчує цивільне населення взимку.

Пріоритет критичної національної інфраструктури над військовими цілями, що зберігається, вказує на намір росії завдати удару по моральному духу цивільного населення, – повідомили британські розвідники.

Нагадаємо, що воїни ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 10 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next