СБУ затримала на Вінниччині російського агента: наводив ракети на енергооб'єкти

СБУ затримала на Вінниччині російського агента: наводив ракети на енергооб'єкти

Співробітники контррозвідки Служби безпеки України затримали мешканця Вінниччини, який передавав російському ГРУ інформацію про об’єкти критичної інфраструктури та збирав дані про переміщення української армії в області. Повідомила пресслужба Служби безпеки.

Зловмисник приховано збирав інформацію про місця дислокації та переміщення Сил оборони на території регіону.

Крім цього, він передавав агресору точні координати стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури та споруд системи життєзабезпечення.

Саме за його "наводкой" окупанти планували здійснити серію прицільних ракетних ударів по енергогенеруючих підприємствах області.

Під час обшуку правоохоронці знайшли у затриманого докази листування з російським "куратором".

Спецслужба опублікувала фрагменти переписки агента з "куратором". У ній завербованого чоловіка просять зняти на відео енергооб'єкт, який росіяни раніше обстріляли, аби переконатися, чи проводилися на ньому ремонтні роботи.

Судячи з листування, агент погодився виконати завдання "кураторів", однак був затриманий співробітниками СБУ.

Нагадаємо, що напад росії на Україну: нашими воїнами уражено 2 пункти управління, 6 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 3 склади боєприпасів (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next