У Криму вбито іранських інструкторів з дронів силами ЗСУ — Данілов

У Криму вбито іранських інструкторів з дронів силами ЗСУ — Данілов

Секретар Ради безпеки України Олексій Данілов підтвердив, що іранські інструктори, які навчали російських військових поводженню з БПЛА іранських моделей, убито ЗСУ. Цю інформацію він підтвердив газеті The Guardian.

У жовтні про загибель іранських інструкторів у Криму повідомляли ізраїльські ЗМІ. росія та Іран заперечують, що у Криму розміщені іранські інструктори (про це раніше заявляли американські спецслужби).

Вас не повинно бути там, де вас не повинно бути, - сказав Данілов. - Вони знаходилися на нашій території. Ми їх сюди не запрошували, і якщо вони співпрацюють із терористами та беруть участь у знищенні нашої нації, ми повинні їх убити.

росія також заперечує закупівлю у Ірану БПЛА "Шахід-136", яку Тегеран частково визнав, заявивши, що поставив їхню "невелику кількість" росії до початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Іранці продовжують заперечують, що не вони постачають російській федерації зброю, але нам потрібне підтвердження. Чи є воно у нас сьогодні? Його немає, - прокоментував позицію Ірану Данілова.

Також Данілов додав:

Ми розуміємо, що ці штуки не літають, якщо не навчити людей з ними поводитися, а у росіян не вистачить мізків, щоб розібратися самим... У сучасному світі нічого не можливо приховати. Коли все стане відомо публіці - питання часу, - сказав він.

Нагадаємо, що у Мелітополі "бавовна": попередньо, є влучання в аеродром.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next