Джанкой перетворився на найбільшу військову базу росіян у Криму – Генштаб

Джанкой перетворився на найбільшу військову базу росіян у Криму – Генштаб

Місто Джанкой та прилеглі райони перетворилися на найбільшу військову базу росіян в окупованому Криму – біля Медведівки розміщено приблизно 750 одиниць озброєння та техніки армії рф. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

Противник утримує на півночі окупованого Криму резерви для посилення своїх угруповань військ на Придніпровському та Оріховському напрямках, – сказав Громов.

За його словами, місто Джанкой та прилеглі райони фактично перетворилися на найбільшу військову базу у тимчасово окупованому Криму, звідки здійснюється передислокація російських військ, озброєння та техніки армії рф.

За даними розвідки, в польовому парку військової техніки в районі населеного пункту Медведівка перебуває близько 750 одиниць озброєння та військової техніки, – розповів Громов.

Нагадаємо, що знайшли тексти з закликами до "пробуждения матушки-Руси": звіт СБУ після обшуків у монастирі УПЦ МП на Закарпатті.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео) Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео)
Тепер загарбники зосередили зусилля на розповсюдженні дезінформації та пропаганди по всіх наявних інформканалах.
Loading...
Load next