IRIS-T і NASAMS напередодні збили 100% повітряних цілей - Ігнат

IRIS-T і NASAMS напередодні збили 100% повітряних цілей - Ігнат

Сучасні системи ППО IRIS-T та NASAMS, які Україна отримала від західних партнерів, напередодні збили всі 100% повітряних цілей. Зараз йдуть розмови щодо надання Україні далекобійної системи Patriot. Про це на брифінгу розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Вчора відпрацювали і IRIS-T, і NASAMS. Збили усі повітряні цілі, по яких вони цілили. Тобто, 100% результат.

Іншого шляху немає, як переходити на новий тип озброєння – ефективний і сучасний, який буде відповідати вимогам та загрозам. І підсилюватися більш далекобійними засобами, такими як Patriot. Про нього теж сьогодні багато йде розмов. Зокрема, щоб Україна отримала ці комплекси і посилила існуючу систему ППО.

Наразі основним кістяком ППО нашої держави залишаються комплексти радянського виробництва «Бук М1», який є на озброєнні Повітряних сил, – повідомив Ігнат.

Нагадаємо, що у російському Курську пожежа на аеродромі, влада каже про атаку безпілотником (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти збили власний безпілотник, а керівництву доповіли, що знищили український "Байрактар" Окупанти збили власний безпілотник, а керівництву доповіли, що знищили український "Байрактар"
Ось так воює «друга за потужністю армія світу».
Повітряні сили України посили систему ППО на північному напрямку (фото) Повітряні сили України посили систему ППО на північному напрямку (фото)
Підрозділи радіотехнічних та зенітних ракетних військ суттєво посилили систему радіолокаційної розвідки та зенітного ракетного прикриття у Чернігівській області.
Loading...
Load next