Над Київщиною і столицею ППО збила 13 ворожих "Шахедів"

Над Київщиною і столицею ППО збила 13 ворожих "Шахедів"

У середу вранці після оголошеної повітряної тривоги українська ППО збила 13 ворожих дронів-камікадзе Shahed. Повідомив Київський міський голова Віталій Кличко та керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов у Telegram.

У Київській області та над столицею ППО збили загалом уже 10 дронів "Шахедів", - сказав Кличко.

Пізніше у КМВА повідомили, що сили ППО столиці продовжують працювати і станом на 8 ранку збили вже 11 "Шахедів". О 8:55 стало відомо про 13 збитих ворожих БПЛА. 

За словами начальника КМВА Сергія Попка, Київ зазнав дві хвилі атаки "Шахедів".

Уламки від збитих БПЛА влучили в одну адмінбудівлю та ще 4 житлові будівлі у Шевченківському районі зазнали незначних ушкоджень. Люди не постраждали.

Згодом керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов опублікував у Telegram фото одного зі збитих на Київщині "Шахедів". 

Нагадаємо, що ЗСУ уразили 2 пункти управління та 4 райони зосередження особового складу противника (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next