Військові Білорусі заявили, що збили українську ракету С-300

Військові Білорусі заявили, що збили українську ракету С-300

Міністерство оборони Білорусі повідомило, що протиповітряна оборона країни збила українську ракету з ЗРК С-300. Повідомляє пресслужба Міноборони Білорусі.

Сьогодні в районі 10-ї години силами військ протиповітряної оборони було уражено повітряну ціль. Її уламки виявлено на сільськогосподарському полі в районі села Горбаха Іванівського району Брестської області.

Повідомляється, що під час перевірки попередньо встановлено, що "уламки належать зенітній керованій ракеті С-300, випущеній з території України".

Військові пообіцяли розказати деталі найближчим часом.

Нагадаємо, що в Україні вранці була повітряна тривога: вибухи у Сумах, Києві, Одесі, на Житомирщині.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною
Остаточне рішення залишається за путіним.
Loading...
Load next