На росії "тривожаться": уночі вибухи, вранці - знову пустили сигнал тривоги в етері

На росії "тривожаться": уночі вибухи, вранці - знову пустили сигнал тривоги в етері

У росії сьогодні вночі у Туапсі вибухало на території нафтобази "роснефть", вибухи вночі чули також у Адигеї, у Брянській області безпілотники пошкодили вежу пункту спостереження фсб, вже вранці у Санкт-Петербурзі аеропорт "Пулково" закрили через невідомий літаючий об'єкт. А по радіо і телебаченню транслювали повідомлення про тривогу у кількох областях рф. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

За даними телеграм-каналу ASTRA, у Туапсі сьогодні вночі "атакували" територію нафтобази "роснефть". За даними джерел ASTRA, 2 невстановлені літальні апарати вибухнули сьогодні о 2 годині ночі на території нафтобази на вулиці Індустріальній. "Нафтовосховища не постраждали, пошкодження отримала будівля бойлерної. Поруч, за даними джерел, виявлено дві вирви глибиною близько 1,5 метра. Після вибухів на місці виникла пожежа. Попередньо ніхто не остраждав, - ідеться у повідомленні.

За даними ASTRA, за 30 метрів від місця вибухів знаходилася казарма з військовими мо рф.

Адміністрація Туапсинського району Краснодарського краю повідомила про пожежу на території нафтобази.

Сьогодні вночі вибух чули також у Адигеї. За даними джерел ASTRA, за фактом вибуху до екстрених служб регіону особисто звернувся голова Айрюмівського сільського поселення Олег Коваленко. Він повідомив, що о 2-й годині ночі в районі селища Новий чув вибух.

У полі неподалік селища рятувальники виявили 2 вирви діаметром близько 2 метрів, глибиною близько 50 сантиметрів. Поруч експерти знайшли уламки невстановленого літального об'єкту, - сказано у повідомленні.

У Брянській області безпілотники, за повідомленням ASTRA, пошкодили вежу пункту спостереження прикордонного управління фсб. Про цю атаку безпілотників, як вказано, губернатор регіону не повідомляв. Але повідомив про іншу, яка сталася сьогодні: над Суражським районом нібито було збито БПЛА.

При цьому вранці у росії знову повідомили про повітряну тривогу в теле- та радіоефірі. Повідомлення про тривогу транслювали по радіо та ТБ жителям Бєлгородської, Ленінградської та Московської областей, Пермського краю. Наприклад, по «Європі Плюс» повідомляють про «загрозу ракетного удару», вказує ASTRA.

У мнс рф це пояснили "зломом серверів радіостанцій та телеканалів".

Внаслідок злому серверів радіостанцій та телеканалів, у деяких регіонах країни в ефірі пролунала інформація про оголошення повітряної тривоги. мнс росії повідомляє, що ця інформація є хибною і не відповідає дійсності, - стверджують у відомстві.

Нагадаємо, що наші захисники здійснили 4 удари по районах зосередження окупантів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Теги: 
Loading...
Load next