У Маріуполі пролунало близько 20 вибухів

У Маріуполі пролунало близько 20 вибухів

Близько 20 вибухів пролунало в Маріуполі. Про це в Telegram повідомив радник мера міста Петро Андрющенко.

За даними Андрющенка, епіцентр вибухів в Кальміуському районі.

Деталі згодом. Але вечір перестає бути ординарним. Бавовнить, - додав радник мера.

Згодом Петро Андрющенко додав, що приблизно о 15:56 пролунало близько 10 вибухів, потім ще 4 за п’ять хвилин та ще 6 за п’ятнадцять хвилин. Можливо останні відгуки пов’язані з детонацією. 

Одразу за вибухами в Кальміуському районі зник мобільний зв’язок. В одному з районів ММК ім. Ілліча одночасно підняли гвинтокрил та почалась стрілянина зі стрілецької зброї.
У напряму Кам’янське / Ст. Крим над заводом піднявся дим, зник приблизно за 20 хвилин. По пр. Металругів та пр. Нікопольсокму як за командою вулиці заполонили російські військові з місць розташування 

Також він розповів, що російські пабліки повідомили про роботу ППО та “літаки долають звуковоий бар’єр”, але вже за 10 хвилин після всі повідомлення було видалено, міські чати глобально зачищено.


З огляду на потенційну зону ураження на території ММК ім. Ілліча - подробиці, що там пригоріло в окупантів будуть, але не скоро. Хоча сам факт - вже гарний подарунок Маріуполю в День національного гімну.

Нагадаємо, що ISW назвали мету найбільшої ракетної атаки рф на Україну в 2023 році.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти хочуть зрівняти з землею завод «Азовсталь» у Маріуполі (аудіо) Окупанти хочуть зрівняти з землею завод «Азовсталь» у Маріуполі (аудіо)
Окупанти не можуть взяти український Маріуполь, не зважаючи на переважну більшість.
Loading...
Load next