пригожин хоче набрати у пвк "вагнер" ще 30 тисяч бійців до середини травня

пригожин хоче набрати у пвк "вагнер" ще 30 тисяч бійців до середини травня

Засновник пвк "вагнер" євген пригожин заявив, що до середини травня його військова компанія планує збільшити кількість бійців на 30 тисяч. Повідомляє ВВС.

У заяві пригожин говорить про те, що зараз по всій росії йде активний набір бійців.

У нас є дні, коли ми набираємо до 1200 осіб на день. При цьому середня кількість у нас коливається від 500 до 800 (особа на день), оскільки зараз триває активне зростання, - заявив євген пригожин.

При цьому він стверджує, що зараз приходять більш підготовлені "рекрути", які демонструють добрі результати під час здачі нормативів із фізичної підготовки.

Тиждень тому засновник пвк "вагнер" заявив, що центри набору в пвк "вагнер" відкриті в 42 містах росії. На початку лютого пригожин заявив, що пвк "вагнер" більше не вербує ув'язнених.

пвк "вагнер" зазнає великих втрат у боях за Бахмут. За даними Вашингтона, у січні у пвк "вагнер" було близько 50 тисяч бійців, 40 тисяч з яких - колишні ув'язнені, яким було обіцяно "помилування" після шести місяців участі у "спеціальній військовій операції".

Наприкінці лютого Вашингтон заявляв, що пвк "вагнер" втратила в Україні вже понад 30 тисяч людей, зокрема, приблизно 9 тисяч убитими.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Впійманий російський пілот виявився найманцем ПВК "Вагнер" Впійманий російський пілот виявився найманцем ПВК "Вагнер"
18 червня 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців повідомила, що з переносного зенітно-ракетного комплексу "Ігла" було збито російський літак Су-25 – і той "гепнувся гучно та яскраво".
Loading...
Load next