Обстріляли Торецьк: загинули двоє працівників шахти

Обстріляли Торецьк: загинули двоє працівників шахти

У ніч на 4 квітня війська рф обстріляли Торецьк Донецької області, внаслідок чого загинули двоє та отримала контузію одна працівниця шахти. Про це повідомляє Міненерго.

Зазначається, що внаслідок російської атак загинули працівники шахти Центральна ДП Торецьквугілля Роман Муравенко та Лариса П'ятченко.

Ще одна працівниця вугільного підприємства - телефоністка Ольга Нікітіна - отримала контузію та направлена до лікарні на амбулаторне лікування.

Російські терористи продовжують обстрілювати з усіх видів озброєння об’єкти нашої енергетичної інфраструктури. На жаль, втрачаємо найцінніше - наших працівників, героїв енергетичного фронту. Щирі співчуття родинам загиблих працівників шахти, найщиріші побажання швидкого одужання постраждалій, - зазначив міністр енергетики України Герман Галущенко. 

Внаслідок обстрілу пошкоджено частину адміністративної будівлі, проте електрозабезпечення шахти працює.

Нагадаємо, Нідерланди нададуть Україні €274 мільйони допомоги

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next