Під час «Рамштайну» відбудеться зустріч учасників танкової коаліції

Під час «Рамштайну» відбудеться зустріч учасників танкової коаліції

У межах засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн” у п'ятницю, 21 квітня, відбудеться зустріч міністрів оборони країн, які входять у так звану танкову коаліцію.

Про це повідомляє Міністерство національної оборони Польщі.

Конференція присвячуватиметься оцінці поточної військової ситуації в Україні, обговоренню масштабів підтримки Збройних сил України, а також планів і нових військових можливостей у зв’язку з цим,- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у Рамштайні також планується зустріч міністрів оборони так званої танкової коаліції, у якій візьме участь і віцепрем’єр-міністр, міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак.

Він також матиме двосторонню зустріч із британським колегою Беном Воллесом.

За даними польського оборонного відомства, РП є одним із найбільших донорів гуманітарної і військової допомоги Україні. Зокрема, Польща реалізує так званий навчальний пакет для ЗСУ і надала різноманітної військової техніки на суму понад 2,5 млрд євро.

Нагадаємо, Держборг України за рік зріс до 78,5% ВВП - Мінфін

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Диверсанти розставили по столиці багато міток: кияни зафіксували процес маркування (відео) Диверсанти розставили по столиці багато міток: кияни зафіксували процес маркування (відео)
Ворог активно проводить низку агресивний дій в Києві. Диверсанти продовжують розставляти мітки.
Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери Окупанти намагалися прорвати кордон з Білорусі - залучали танки й бронетранспортери
Російські окупанти намагалися прорватися через кордон зі сторони Білорусі. Перетнути державний кордон бойовики намагалися через напрямок Рудня - Виступовичі.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Loading...
Load next