Нічний обстріл Умані: кількість загиблих зросла до 16 осіб (ОНОВЛЕНО)

Нічний обстріл Умані: кількість загиблих зросла до 16 осіб (ОНОВЛЕНО)

Жертвами нічної ракетної атаки росіян на Умань у Черкаській області стали уже 16 людей.

Як повідомляє ДСНС України, з-під завалів дістали тіла ще 2-ох людей.

Станом на 14:00 з-під завалів житлового будинку деблоковано  тіло загиблої особи.
 
Всього загинуло 16 осіб (з них 3 дитини), постраждало 18 осіб (з них 9 залишаються госпіталізовані), врятовано 17 осіб (з них 3 дитини) та вилучено 1 фрагмент тіла.

У ніч на п’ятницю росія здійснила черговий ракетний удар по українських містах. 

У результаті влучання у багатоповерхівку в Умані Черкаської області є загиблі і поранені. Серед загиблих є двоє 10-річних діток. Унаслідок обстрілу у Дніпрі загинули жінка і трирічна дитина.

Окрім цього у результаті падіння уламків російської ракети на будинок у місті Українка на Київщині постраждала дитина та пошкоджено кілька квартир.

Нагадаємо, На Львівщині чоловік застрелив сусіда та поранив сусідку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next