ГУР рекомендує: окупанти вчиніть кримський жест доброї волі

ГУР рекомендує: окупанти вчиніть кримський жест доброї волі

росія розпочала війну проти України з окупації Криму, тому саме звільненням півострова має й завершитись війна.

Про це у коментарі «АрміяInform» розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрієм Черняком. 

Війну проти України росія розпочала з окупації Криму у 2014-му, перетворивши півострів на потужну військову базу. Звільненням Криму російсько-українська війна має й завершитись, – сказав Черняк. 

Представник ГУР погодився з оцінками колишнього командувача армії США в Європі генерала Бена Годжеса, який на тлі очікувань українського контрнаступу заявив про необхідність ізоляції та деокупації Криму. 

Безумовно, ворога потрібно відрізати від Криму — зробити так, аби росія не змогла використовувати тимчасово окупований півострів у воєнних цілях і, зрештою, здійснила так званий кримський жест доброї волі. Досягнення цієї мети справді може стати ключем для справедливого миру, – зазначив Андрій Черняк. 

За його словами, Україна не припиняє вживати відповідних заходів і на кримському напрямку, про що, зокрема, свідчать нещодавні події на території півострова:

Кілометрові затори на незаконно зведеному мосту з Керчі до росії  – це правильна реакція. ГУР МО України наполегливо рекомендує покинути окупований Крим, поки така опція ще є. Україна повертається і повернеться в Крим, — підсумував Андрій Черняк. 

Нагадаємо, На Київщині рятувальники знищили російську крилату ракету Х-55

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next