ЄС надасть Україні боєприпасів на €2 мільярди - Шмигаль

ЄС надасть Україні боєприпасів на €2 мільярди - Шмигаль

Євросоюз надасть Україні боєприпасів на 2 мільярди євро.

Про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив у Телеграмі.

ЄС надасть Україні боєприпасів на 2 млрд євро. Країни-члени ЄС вже зараз надішлють боєприпаси зі своїх складів на 1 млрд євро. Ще 1 млрд євро Євросоюз виділяє на їх спільні подальші закупівлі для України, - написав він.

Шмигаль також зауважив, Європа збільшує можливості виробництва боєприпасів, і для цього теж буде мобілізовано 1 млрд євро.

Все це наблизить нашу перемогу та мир у Європі. Вдячні Європейській комісії за активну роботу, справедливу позицію та солідарність з Україною, - підкреслив Прем’єр.

Нагадаємо, Захід має надати Україні більше зброї та пообіцяти членство в НАТО

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців
Судно з албанськими мігрантами прямувало у Великобританію. Відомо, що мігранти спершу намагалися сісти на контейнерні кораблі в портах Іджмуйдена, Хук-ван-Холланда чи Роттердама
Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото) Кокаїн серед бананів: СБУ затримала на Одещині іноземних наркоторговців (фото)
Під час спецоперації в Одесі правоохоронці СБУ затримали трьох співорганізаторів наркобізнесу, які намагались ввезти в Україну кокаїн у бананах.
На Закарпатті викрили нелегалів, які під виглядом студентів прибували в Україну (відео) На Закарпатті викрили нелегалів, які під виглядом студентів прибували в Україну (відео)
Українські прикордонники викрили схему незаконної міграції, учасники якої переправляли через кордон в Україну, а згодом у ЄС вихідці з Південної Азії.
Loading...
Load next