Голова Херсонської ОВА оприлюднив результати триденної комендантської години

Голова Херсонської ОВА оприлюднив результати триденної комендантської години

У Херсоні під час цілодобової комендантської години, яка тривала з 5 по 8 травня, правоохоронці затримали двох коригувальників артилерійського вогню, вилучили незаконну зброю та зареєстрували дев’ять кримінальних проваджень.

Про це 10 травня повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, в обласному центрі також було виявлено прихильників “русского міра”. З ними провели профілактичні заходи. Загалом правоохоронці перевірили близько 20 тисяч громадян, 355 транспортних засобів та 28 плавзасобів.

Разом з тим, під час заходів було виявлено 253 порушника комендантської години, а також вилучено чотири мобільні телефони, які вважалися викраденими.

На кладовищі виявлено схрон зброї, з незаконного обігу було вилучено автоматичну зброю, пістолети, гранати, тротилові шашки. Проведено чотири обшуки за кримінальними провадженнями, розпочатими щодо причетності громадян до колабораційної діяльності. У ході обшуків виявлено прапори РФ, георгієвські стрічки, зброю, документацію, списки осіб для отримання російських виплат, викрадену побутову техніку, – підсумував посадовець.

Нагадаємо, В Україні сповільнилася інфляція

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото) Ласував качкою: в одній із водойм на Херсонщині помітили крокодила (фото)
В одній з водойм, що утворилася на місці, де раніше видобували пісок, виявили крокодила, який ласував качкою.
Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО
Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової з Херсонщини вчинив самогубство. Він повісився у камері в СІЗО. Крім того, чоловік начебто залишив передсмертну записку.
Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії Злодії в законі: СБУ викрила злочинну групу на Херсонщині якою керували з Росії
На Херсонщині Служба безпеки України затримала злочинців які тероризували й залякували місцеве населення. Роботу зловмисників, за даними спецслужби, координували "злодії в законі" з Росії.
Loading...
Load next