Словаччина скасувала обмеження на імпорт агропродукції з України

Словаччина скасувала обмеження на імпорт агропродукції з України

Словаччина скасувала заборону на ввезення окремих видів сільськогосподарської продукції та харчових продуктів з України із рішенням Європейської комісії.

Про це повідомляє TASR.

Як зазначається, Братислава схвалила пропозицію Міністерства сільського господарства замінити односторонню заборону на імпорт сільськогосподарських товарів із України рішенням Європейської комісії.

У цій сфері застосовується лише законодавство Європейського Союзу, – підтвердив речник словацького Міністерства сільського господарства Андрей Вальнер.

Так, словацька заборона на ввезення окремих видів сільськогосподарської продукції та харчових продуктів з України або походженням з України формально скасовується. Крім того, запроваджується спеціальний режим транзиту агропродукції через Словаччину.

Нагадаємо, Президент України змінив порядок присвоєння звання Героя України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон
Щоб потрапити в Словаччину, громадянин Нігерії стрибнув в річку Уж, але вибратися на берег довелося допомагати прикордонникам Чопського загону.
Loading...
Load next