Керівник Офісу Президента обговорив з радником Президента США ситуацію на фронті

Керівник Офісу Президента обговорив з радником Президента США ситуацію на фронті

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з радником Президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном, під час якої обговорили поточну ситуацію на фронті та актуальні дії сил оборони України з деокупації територій.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

Перебуваючи в Італії у складі офіційної делегації України, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак за дорученням глави держави провів телефонну розмову з радником Президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном. У межах постійного діалогу із союзниками американську сторону було поінформовано про поточну ситуацію на полі бою з російськими загарбниками та про актуальні дії сил оборони України з деокупації наших територій, - йдеться у повідомленні.

Сторони також обговорили забезпечення єдності й підтримки України в протистоянні російській агресії під час зустрічі «Групи семи», яка відбудеться в середині травня в японському місті Хіросімі.

Єрмак подякував американській стороні за потужне лідерство в підтримці нашої країни та поверненні справедливого миру на Європейський континент.

Нагадаємо, Росіяни за час повномасштабної війни вбили 481 дитину

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN
Планування евакуації на випадок надзвичайних ситуацій очолює Пентагон.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Loading...
Load next