росія слабка. Ми перемагаємо її навіть тоді, коли у неї в руках більше зброї - Зеленський на саміті Ліги арабських держав (ВІДЕО)

росія слабка. Ми перемагаємо її навіть тоді, коли у неї в руках більше зброї - Зеленський на саміті Ліги арабських держав (ВІДЕО)

росія є слабкою і її агресія походить не від сили, а в усвідомленні, що час імперій минув. Україні ж вдається здобувати перемоги у війні тоді, коли її ворог має у руках більше зброї.

Про це повідомляє під час виступу повідомив президент України Володимир Зеленський на саміті Ліги арабських держав.

росія слабка. Ми перемагаємо її навіть тоді, коли у неї в руках більше зброї. Її агресивність походить не від сили, а від усвідомлення, що час імперій минув. Це тому, що час вільних незалежних націй не мине ніколи. І Україна це доводить, так само як і доводить ваша Ліга, - заявив Зеленський.

Своєю чергою глава держави запросив учасників Ліги до прямої співпраці з будь-якими з посередників України.

І хай наша з вами сила буде скоординованою заради спокою і блага людей всіх націй, - заявив Зеленський.

Нагадаємо, 15 населених пунктів в Україні знеструмлено через обстріли

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next