Ставки головнокомандувача: : забезпечення боєприпасами та перехід на нові літаки

Ставки головнокомандувача: : забезпечення боєприпасами та перехід на нові літаки

Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки головнокомандувача.

Про це Зеленський повідомив у Telegram.

Під час засідання про оперативну ситуацію доповіли головком, ГУР МО, командувачі ОСУВ «Хортиця» й «Таврія».

Також розглядали питання щодо стану та забезпечення боєприпасами передових підрозділів та резервів.

Від Міноборони почули про стан забезпечення боєприпасами передових підрозділів та резервів. Проаналізували наявні й потенційні контракти на постачання та динаміку нарощування власного виробництва, – повідомив Зеленський.

Зеленський також розповів, що вже розпочато роботу над всеохопною концепцією розвитку авіації.

Почали роботу над всеохопною концепцією розвитку нашої авіації з урахуванням переходу на нові типи літаків. Нова організаційна структура, навчання пілотів та персоналу, необхідна інфраструктура, матеріально-технічне забезпечення тощо, – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, Японія не має планів щодо членства в НАТО - Кішіда

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next