РФ скинула авіабомбу на дитсадок на Сумщині

РФ скинула авіабомбу на дитсадок на Сумщині

Російські окупанти вдарили корегованою авіаційною бомбою по дитячому садку в Сумській області.

Про це в середу, 24 травня, повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

Росіяни нанесли вогневе ураження орієнтовно КАБ (1 вибух) по дитячому садочку у Юнаківській громаді, – сказано у повідомленні.

Наразі невідомо, чи є внаслідок удару постраждалі або загиблі.

Деталі з’ясовуються, зауважили в ОВА.

Нагадаємо, Україна отримає 110 танків Leopard 1A5 від Німеччини - посол

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання" Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання"
Катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море. Їхні військові запевняють, що кораблі братимуть участь в рамках так званих навчань.
СБУ викрила канал постачання запчастин до військової техніки у Росії СБУ викрила канал постачання запчастин до військової техніки у Росії
На Харківщині контррозвідка Служби безпеки України заблокувала канал, яким до російських оборонних підприємств незаконно постачали українські запчастини до військової техніки. Зокрема, товари потрапляли до країни-агресора під виглядом цивільних.
Loading...
Load next