Рятувальні роботи у Дніпрі триватимуть усю ніч

Рятувальні роботи у Дніпрі триватимуть усю ніч

Рятувальники, задіяні на розбиранні завалів унаслідок влучання російської ракети у м.Дніпрі, працюватимуть доти, поки не знайдуть усіх людей.

Про це сказав голова ДСНС Сергій Крук в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Станом на 17:00, травмовано 31 особу, двоє осіб загинули. Пожежі, що виникли в будівлях медичного закладу та ветеринарної клініки ліквідовані на площі понад 1 000 квадратних метрів. Наразі тривають роботи з розбирання завалів та пошуку людей, - сказав очільник ДСНС і запевнив, що рятувальники працюватимуть доти, поки не знайдуть усіх, хто міг перебувати у будівлях.

За його словами, на місці працює більш як 50 осіб особового складу та близько 20 одиниць техніки - інженерна, пожежна техніка, медики та психологи від ДСНС.

Створений штаб з ліквідації наслідків, який координує роботу всіх служб. Маю надію, що протягом ночі ми завершимо активну фазу проведення робіт, - сказав Крук.

Нагадаємо,  Ракетний удар по Дніпру: одна людина загинула, 26 поранені

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото) У Новорічну ніч: на Дніпропетровщині сталися три пожежі — є загиблі та травмовані (фото)
Про ці випадки повідомила ДСНС у Дніпропетровській області.
Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео) Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)
Поблизу Дніпра сталася аварійна пожежа трансформатора. Над селищем виник величезний чорний стовп диму, а жителі залишилися без світла.
Loading...
Load next