росія цілеспрямовано тероризує мирне населення

росія цілеспрямовано тероризує мирне населення

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль подякував українським силам ППО за відмінну роботу з відбиття ракетно-дронових атак на Київ та закликав світову спільноту покарати рф за терор мирного населення.

Про це Денис Шмигаль написав у Telegram.

Дві масованих повітряних атаки на столицю від початку доби. Шістнадцята за травень. росія цілеспрямовано тероризує мирне населення, пускаючи в хід усі види ракет і дронів, - зазначив очільник уряду.

За його словами, «героїчні українські сили ППО — наш надійний щит — вкотре професійно й відмінно виконали свою роботу. Дякую нашим захисникам!».

Денис Шмигаль наголосив, що терор мирного населення не повинен лишатися поза увагою світової спільноти.

Дії росіян нічим не відрізняються від терористів, а тому мають отримати відповідну реакцію. Держава-терорист повинна понести відповідальність за свої злочини, - зазначив очільник уряду.

Нагадаємо, Енергетична інфраструктура уникла нових пошкоджень - Укренерго

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next