ЗСУ відкинули окупантів біля Бахмута на 1,2 км вглиб фронту

ЗСУ відкинули окупантів біля Бахмута на 1,2 км вглиб фронту

Захисники 3-ї штурмової бригади довкола Бахмута відкинули ворога з територій обсягом 1,8 км вздовж фронтової лінії, та на 1,2 км у глибину фронту.

Про це повідомляє Третя окрема штурмова бригада.

За останню добу Третя штурмова бригада відкинула ворога з територій обсягом 1.8 км вздовж фронтової лінії, та на 1.2 км у глибину фронту.

Внаслідок наступальних дій 2-го штурмового батальйону, значних втрат зазнали підрозділи 57-ї бригади рф та загони тюремників «шторм z»: близько 30 «двохсотих»; та 40 «трьохсотих» росіян», – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, захисники України ліквідували склади з російським БК, техніку, зокрема ББМ, танки та артилерію противника.

Зазначається, що захисники України майже повністю відкинули сили ворога за канал, де ще нещодавно були розташовані позиції окупантів.

Нагадаємо, На Херсонщині евакуйовано понад 2,1 тисячі людей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next