Велика вода на Херсонщині забрала життя щонайменше 10 українців

Велика вода на Херсонщині забрала життя щонайменше 10 українців

В результаті підоплення через підрив російськими окупантами греблі Каховської ГЕС, за попередньою інформацією, загинуло 10 людей, 42 вважаються зниклими без вісти.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко в ефірі національного телемарафону.

За підтвердженою інформацією, на правобережжі Дніпра 8 українців загинули на Херсонщині, 2 – на Миколаївщині, 42 людини  вважаються зниклими безвісти, з них семеро дітей.

За словами Клименка, інформація з лівобережжя надходить, але вона буде перевірятися.

Звичайно, інформація йде і з лівого берега, про загиблих. Ви знаєте, що вчора при намаганні переправитися на правий берег ворог обстріляв наших громадян і троє людей загинуло, кількох поранено. Ми відслідковуємо таку інформацію, як тільки матимемо більш достеменну інформацію щодо загиблих або поранених громадян, які залишались на островах або на лівому березі, ми її офіційно оприлюднимо, - сказав Клименко.

Нагадаємо, Україна просить Німеччину потроїти кількість танків Leopard

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео) Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)
На Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто.
Loading...
Load next