Робота українськими захисниками виконується на відмінно - Данілов

Робота українськими захисниками виконується на відмінно - Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов похвалив роботу руху опору на окупованих територіях під час контрнаступальних дій Сил оборони України.

Про це він написав на сторінці у ФБ.

Безцінну і надважливу роботу виконують українські Сили опору на тимчасового окупованих РФ територіях, підготовлюючи сприятливі умови для подальшої бойової роботи СОУ, полегшуючи звільнення наших територій, – йдеться в повідомленні.

Він також підкреслив, що Сили оборони “крок за кроком просуваються вперед” до визначених верховним командуванням цілей, маючи одним із своїх головних пріоритетів збереження життя військовослужбовців і цивільного населення.

«М’ясні штурми» – це російська прерогатива пригожинсько-герасимовського стилю ведення війни, – наголошує секретар Радбезу.

Крім того, РФ також концентрує додаткові сили на Півдні, вибудовуючи, як мінімум, трирівневу систему фортифікації з проведенням “безпрецедентного по масштабах мінування територій на найбільш критичному для себе Куп’янсько-Лиманському напрямку” з метою убезпечення створення умов з «перерізання» так званого «сухопутного коридору» в Крим.

Нагадаємо, СБУ викрила київську ІТ-компанію, яка намагалася «злити» окупантам інформацію з прифронтової ОВА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next