"Відбудова України": у Лондоні стартувала конференція

"Відбудова України": у Лондоні стартувала конференція

У Лондоні в середу відкривається перший день міжнародної конференції щодо відбудови України (Ukraine Recovery Conference).

Конференція організована Британією спільно з Україною і проходитиме 21-22 червня. Вона є продовженням щорічних Конференцій щодо реформ в Україні, які відбувалися з 2017 року, повідомив держсекретар США Ентоні Блінкен.

Минулорічна конференція у швейцарському Лугано, перша за час повномасштабної війни, заклала основу для подальших дискусій про відбудову України.

Цьогорічна конференція сфокусується на залученні міжнародної підтримки для забезпечення економічної та соціальної стабільності в Україні та її відбудови після завданих війною руйнувань, що передбачатиме у тому числі допомогу для невідкладних потреб та фінансування участі у відбудові приватних компаній.

Українська сторона під час заходу розповість про прогрес реформ і національного плану відбудови, поділиться своїми оцінками ситуації та баченням майбутнього економіки після війни і тим, як партнери з державного і недержавного сектору можуть долучитися до відбудови.

Серед учасників – низка європейських лідерів, у тому числі держсекретар США Ентоні Блінкен і президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

Нагадаємо, В Україні вважаються зниклими 560 дітей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила контрабанду на понад 11 мільйонів гривень
Служба безпеки України затримала міжнародних контрабандистів, які вивозили бурштин через аеропорти "Львів" та "Бориспіль". Під час обшуків за місцями проживання у них було вилучено 1300 кг бурштину та понад 170 кг готових виробів.
Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий
Чоловік підірвався на вибухівці. Від отриманих травм він загинув.
Loading...
Load next