Маляр: Політична криза в Росії була передбачувана і неминуча

Маляр: Політична криза в Росії була передбачувана і неминуча

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр вважає, що політична криза в Російській Федерації була передбачувана і неминуча.

Про це Маляр написала в Телеграмі

За її словами, імперський похід за новими землями не може перекрити внутрішні проблеми в державі, а лише загострити, що і відбувається.

Яку б державу вони не будували, в них всеодно виходить "Гулаг", який рано чи пізно бунтує і ії розвалює, - наголосила Маляр. 

Заступниця міністра підкреслила, що війна в Україні показала найслабше місце російської імперії - страх перед правдою. Всі їх рішення базуються на брехні. 

Вони завжди для царя створювали "повітряні замки" і самі в них вірили. Це така імперська особливість - роздувати власну велич та переоцінювати себе, - зазначила Маляр.

За її словами, “це їх наштовхнуло на геть неадекватне рішення - розв’язати війну з Україною без системних правдивих розрахунків власних спроможностей. Виключно амбіції та пиха”. 

Ціна цього помилкового рішення - доля самої Росії. Вони воюють з нами, а знищують себе, - підкреслила Маляр. 

За її словами, якщо дивитись глобально на це, як на еволюційний процес, то нежиттєздатна система запустила програму самознищення. “Ніякої конспірології чи світової змови у цьому немає. Це природні процеси”, - додала Маляр. 

Вони у такому виді себе знищать як держава, а ми природно переможемо, бо еволюційно готові рухатись вперед. Ми нація, яка зараз на очах у всього світу створює новий тип культури. До нас - культура завжди програвала варварству. А ми доводимо, що можна бути сильними, захищати себе і залишатись цивілізованими, - наголосила заступниця міністра оборони. 

Також Маляр підкреслила, що за Україною майбутнє, а за Росією — минуле, і додала, що події, які почались у Росії, слід розцінювати як неминучу деградацію російської держави. 

На її думку, для України це означає вікно можливостей, а українцям краще ставитись до цього обережно і готуватись до будь-яких сценаріїв.

Тому не розслабляємось. Працюємо далі на наше зміцнення та перемогу, - закликала українців Маляр.

Нагадаємо, Протистояння Пригожина є ознакою краху путінського режиму - ГУР

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next