Укроборонпром очолив Герман Сметанін

Укроборонпром очолив Герман Сметанін

Рішенням Кабінету Міністрів України керівником Акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» (правонаступник ДК «Укроборонпром») призначено Германа Сметаніна. 

Про це йдеться на сайті АТ «Українська оборонна промисловість».

Розпорядження набирає чинності з 28 червня 2023 року. 

Герман Сметанін має 9-річний досвід роботи у сфері оборонно-промислового комплексу. Головним фокусом його роботи стане кратне збільшення виробництва боєприпасів та військової техніки. 

За словами Міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна, зміна керівництва найбільшого державного підприємства у галузі ОПК є одним із перших суттєвих кроків до процесу трансформування концерну. 

Перед новопризначеним гендиректором стоять три основні задачі: наростити виробництво боєприпасів та військової техніки, побудувати в компанії ефективну антикорупційну інфраструктуру та трансформувати «Укроборонпром». Це важливі кроки для втілення «залізних змін» у сфері вітчизняного оборонного виробництва. Разом нам вдасться посилити ОПК, суттєво наростити обсяги та темпи виробництва і, як результат, зробити його локомотивом відновлення економіки країни, – коментує Міністр. 

Акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість» на чолі зі Сметаніним приймає на баланс та у штат всіх та все, що мав ДК «Укроборонпром».

Нагадаємо, У "Шегинях" викрили 34-річного водія мікроавтобуса, який приховав 530 пачок цигарок

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила контрабанду на понад 11 мільйонів гривень
Служба безпеки України затримала міжнародних контрабандистів, які вивозили бурштин через аеропорти "Львів" та "Бориспіль". Під час обшуків за місцями проживання у них було вилучено 1300 кг бурштину та понад 170 кг готових виробів.
18+ маркетинг: на Тернопільщині чоловік продавав порнографічні карти
Його оштрафували на 1307 грн. Також зловмисник продавав календарі із «порнографічним вмістом» за 50 грн.
Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий
Чоловік підірвався на вибухівці. Від отриманих травм він загинув.
Loading...
Load next