Українські добровольці-вогнеборці розпочали навчання в Польщі

Українські добровольці-вогнеборці розпочали навчання в Польщі

У Польщі сьогодні, 10 липня, розпочалися навчання для українських добровольців-вогнеборців.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

10 липня в Навчальному центрі Воєводської команди Державної пожежної служби Республіки Польща в Ольштині відбулося урочисте відкриття курсу для 10 добровольців-вогнеборців з Рівненської області. На заході був присутній головний комендант Державної пожежної служби Республіки Польща Анджей Бартковяк, - ідеться в повідомленні.

Метою курсу є надання знань та навичок, пов’язаних із протипожежним захистом та пожежною діяльністю.

У ДСНС зауважили, що завдяки таким ініціативам добровольці з України мають можливість отримати нові знання та навички, які слугуватимуть для захисту людей та майна. Водночас такі зустрічі дозволяють обмінюватися досвідом між польськими та українськими добровільними формуваннями, що сприяє підвищенню рівня пожежної безпеки у громадах обох країн.

Нагадаємо, Єрмак про саміт НАТО: Чекаємо хороших новин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена" Продавав крадені авто: у Польщі судитимуть "українського бізнесмена"
Українець, разом із ще з двома поляками організували свою банду та продавали крадені авто. За злочинні дії чоловікам загрожує тюремне ув'язнення.
Loading...
Load next