Об'єктами ракетно-дронової атаки на Одещині стали зерновий термінал та критична інфраструктура – ОВА

Об'єктами ракетно-дронової атаки на Одещині стали зерновий термінал та критична інфраструктура – ОВА

Росія атакувала вночі Одеську область десятками крилатих ракет та ударних безпілотників, основними цілями яких стали портова та критична інфраструктура. 

Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

За його словами, били окупанти ракетами "Онікс" з наземних комплексів, а з авіації – Х-59 та Х-22. Одночасно з ракетами випустили ударні безпілотники. 22 дрони було знищено, два з них влучили в адмінбудівлю припортового об’єкта.

В Одеському районі є влучання в промисловий об'єкт, де постраждав цивільний співробітник та уражені два складських приміщення в різних локаціях – із тютюном і фейєрверками, - йдеться в повідомленні.

Кіпер розповів також, що через падіння уламків збитих дронів сталося займання двох припортових терміналів, у тому числі зернового.

Також внаслідок бойової роботи із знищення ракет та дронів вибуховою хвилею в житлових комплексах Одеси пошкоджено кілька багатоквартирних будинків.

Щонайменше шість одеситів, серед яких 9-річний хлопчик, звернулися по медичну допомогу, у зв'язку з отриманням поранень уламками скла та інших предметів, - повідомили в ОК "Південь".

Нагадаємо, П’яний водій вчинив ДТП із трагічними наслідками

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
З гранатометів та кулеметів: окупанти обстріляли автомобіль української сторони СЦКК (відео) З гранатометів та кулеметів: окупанти обстріляли автомобіль української сторони СЦКК (відео)
Внаслідок обстрілу, на щастя, ніхто не постраждав.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next