У РФ затримали терориста Гіркіна: обвинувачують у екстремізмі

У РФ затримали терориста Гіркіна: обвинувачують у екстремізмі

У Росії в п’ятницю, 21 липня, затримали російського воєнного злочинця, колишнього “міністра оборони ДНР” Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

Як зазначається. правоохоронці забрали Гіркіна з дому близько полудня. У його квартирі працівники Слідчого комітету проводять обшук, пишуть росЗМІ.

Затримання терориста підтвердила і його дружина Мирослава Регінська. У Telegram-каналі воєнного злочинця вона написала, що проти Гіркіна висунуто звинувачення в екстремізмі.

Сьогодні приблизно об 11:30 до нас приїхали представники слідчого комітету. Мене в цей час удома не було. Незабаром, за словами консьєржа, вони вивели мого чоловіка під руки і відвезли у невідомому напрямку. Від друзів мені вдалося з’ясувати, що моєму чоловікові висунуто звинувачення за статтею 282 КК РФ (екстремізм). Про місцезнаходження чоловіка мені нічого невідомо, на зв’язок він не виходив, – зазначила Регінська.

За попередніми даними, Гіркіна затримали за заявою колишнього бойовика ПВК “Вагнер”.

Нагадаємо, Зеленський звільнив посла у Британії Пристайка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео) СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ. 
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
Loading...
Load next