В Україні спростили ввезення антидронових рушниць

В Україні спростили ввезення антидронових рушниць

Верховна Рада Україна проголосувала за законопроєкти №9467 та 9468 про внесенння змін до Митного та Податкового кодексів України щодо особливостей ввезення на митну територію України товарів для потреб безпеки і оборони.

Відповідні рішення депутати ухвалили на сьогоднішньому засіданні, повідомив нардеп Олексій Гончачренко.

Тільки що проголосували два важливих закони, які стосуються спрощення ввезення антидронових рушниць та необхідної техніки для ЗСУ! (№9467 та 9468).

Парламент звільнив від ПДВ та мита андродронові рушниці, тепловізійні монокуляри, які оснащені інфрачервоним детектором з вбудованою функцією камери, та бінокулярів з функцією далекоміра. Військо зараз дуже потребує антидронові рушниці. Постійно передаю їх бійцям на фронт. Тому спрощення для ввезення цих рушниць дуже допоможе військовим, – додав він.

Народний депутат Ярослав Желєзняк нагадав історія появи цих законів: «Пару тижнів тому мій колега та військовий Роман Костенко подзвонив мені з фронту та підняв одну проблему по митниці. Через синхронізацію кодів з Європейським Союзом з’явилася проблема з ввезенням для наших спецпідрозділів дуже високотехнологічних тепловізорів.

Одразу включилась у допомогу митниця в особі керівника Сергія Звягінцева, вже через пару днів були зареєстровані від мене та колег законопроекти, швидко провели Комітет та додали антидронові рушниці, і вже сьогодні прийняли все в цілому і навіть підпишемо».

Нагадаємо, Abrams для ЗСУ може з'явитись в Україні вже у вересні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Дніпрі чоловік погрожував дистанційно підірвати Раду У Дніпрі чоловік погрожував дистанційно підірвати Раду
Напередодні він заявив, що в будівлі Верховної ради закладена вибухівка, яку він має намір підірвати дистанційно.
Loading...
Load next