рф планує налагодити виробництво "Шахедів" на своїй території під іншими назвами – Ігнат

рф планує налагодити виробництво "Шахедів" на своїй території під іншими назвами – Ігнат

росіяни мають на своєму озброєнні не тільки іранські «Шахеди», але й безпілотники власного виробництва.

Вони планують й надалі налагоджувати їх виробництво на своїй території, модифікуючи і даючи інші назви. Про це під час брифінгу повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Ворог робить все для того, щоб використовувати якомога більше засобів, щоб завдати Україні більше шкоди. Але ці засоби можуть закінчуватись. За словами Юрія Ігната, росіяни виготовляють по максимуму ті боєприпаси які можуть, не зважаючи на санкції.

Вони будуть діяти відповідно до тих завдань, які ставить перед ними керівництво рф, будуть бити по тих напрямках, які вони вважають за потрібне. Наразі це портова інфраструктура, зерно, продовольство. Вони хочуть відрізати Україну від моря, від світового океану, – каже Юрій Ігнат.

Зараз противник використовує дуже багато безпілотників, які регулярно нищать наші військові. Війська рф почали використовувати «Ланцет» - БпЛА власного виробництва.

Вони використовують західні технології, у них різний радіус дії, різні модифікації і вага бойової частини. У росіян є ще «Форпост» і «Орлан», БпЛА теж із західними запчастинами, - розповів речник Повітряних сил.

Проте найпоширенішими залишаються «Шахеди». При чому, за словами Ігната, ті маркування, які росіяни позначають на хвостах безпілотників, наприклад «Герань» - це ті самі іранські «Шахеди».

Як «Герань» не називай, це той самий іранський «Шахед». Вони будуть налагоджувати їх збір на своїй території. Це моя думка, бо для чого щось вигадувати, якщо воно уже готове, - каже Ігнат.

Він додав, що Україні треба захищати себе, особливо ті напрямки, які атакує ворог. Треба більше ППО, додаткові ракети додаткові ЗРК, і самі установки – Nasams, Patriot, SAMP/T.

Це та основа, яка буде захищати всю Україну і змінить старі радянські системи. Не забувайте, попереду зимовий період, ворог може почати провокації, – наголосив речник Повітряних сил ЗСУ. 

Нагадаємо, Україна повернула тіла ще 44 вбитих захисників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next