Українські суди отримали 15 справ, у яких фігурують працівники військкоматів - ДБР

Українські суди отримали 15 справ, у яких фігурують працівники військкоматів - ДБР

Держбюро розслідувань уже скерувало до суду 15 обвинувальних актів, у яких фігурують працівники територіальних центрів комплектування.

Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформувала радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян.

Ми можемо сказати, що у 15 зі 112 наявних справ, у яких фігурують працівники ТЦК, уже завершені досудові розслідування, і ці обвинувальні акти направлені до суду. Тобто, справа буде по суті розглядатися у суді, і це означає, що наступним етапом буде винесення вироків. Наразі вироків поки що немає, - сказала вона.

У ДБР запропонували усім службовцям, які мають повноваження ухвалювати ті чи інші рішення, завжди зважувати: наприклад, заробити пару тисяч доларів чи сісти за ґрати на кілька років.

Коли ми зважуємо це на терезах, то, я думаю, що усі високопосадовці зроблять правильний висновок і вибір - за свободу, за те, щоб докладати максимально зусиль для здобуття перемоги у цій війні і за законне виконання своїх обов’язків, за які вони офіційно отримують зарплату, - поінформувала радниця з комунікацій ДБР.

Нагадаємо, Верховна Рада додала повноважень АМКУ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео) Суд арештував співробітника УДО, який побив танцівника Дорофєєвої (відео)
Підозрюваного у побитті танцюриста балету Дорофєєвої, арештували на два місяці. Також триває досудове розслідування у кримінальному провадженні.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Loading...
Load next