Окупанти переробляють склади та гуртожитки на в’язниці

Окупанти переробляють склади та гуртожитки на в’язниці

На тимчасово окупованій території України окупанти перебудовують цивільні об’єкти під приміщення, де можна незаконно утримувати людей.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

  • У населеному пункті Первомаївка Херсонської області, в підприємців відібрали продовольчу базу та облаштували там в’язницю. Територія довкола будівництва охороняється військовою поліцією.
  • У Токмаку Запорізької області, росіяни почали погрожувати місцевим підприємцям вогнепальною зброєю та відібрали у них нежитлові приміщення. Зараз вони використовують їх для розміщення «затриманих».
  • У Василівці Запорізької області, в студентському гуртожитку окупанти облаштували приміщення, в якому проводять допити місцевих мешканців та застосовують тортури.

Нагадаємо, У Молдові закривають центри українських біженців: деталі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next