ЗСУ перехопили ініціативу у війні – Зеленський

ЗСУ перехопили ініціативу у війні – Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна перехопила і зберігає ініціативу у війні проти Росії.

Про це він сказав під час на Українському молодіжному форумі “Відновлення в єдності!”

Ми перехопили і зберігаємо ініціативу в цій війні. Українські кроки мають значення. Наші кроки з вами. Кроки всього народу України. Кожного і кожної з вас, — заявив глава держави.

Зеленський також наголосив на тому, що “втома наших героїв є об’єктивною через більш ніж 17 місяців повномасштабної війни”.

Яким би не був терор, скільки б разів не лунала сирена в Україні, чим би не погрожували нам окупаційні війська, все одно ми додаємо сили Україні. І саме тому окупант в обороні, в глухому захисті, і саме тому від України світ щоденно очікує перемог, нехай маленьких, – зазначив український лідер.

Нагадаємо, В Україні прогнозують тепло, але подекуди можливі опади

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео) Від воєнного злочину – до геноциду: історії людей, що неможливо збагнути (відео)
Слідча група Міжнародного кримінального суду вже працює в Україні щодо збирання доказів. Очевидно, що вони свідчитимуть не лише про воєнні злочини, а й про злочини проти людяності.
Loading...
Load next