На Хмельниччині на одержанні $4,5 тис хабаря викрили співробітника військкомату

На Хмельниччині на одержанні $4,5 тис хабаря викрили співробітника військкомату

На Хмельниччині працівника військкомату викрили на одержанні 4500 доларів хабаря.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Посадовцю територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомили про підозру за фактом зловживання впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний отримав гроші від військовозобов’язаного й обіцяв вплинути на військово-лікарську комісію щодо визнання його непридатним до військової служби та встановлення групи інвалідності.

Правоохоронці затримали підозрюваного в Хмельницькому під час отримання коштів.

Наразі його взяли під варту з альтернативою внесення понад 214 тис. грн застави, а також відсторонено від посади.

Встановлюється причетність до вчиненого інших осіб.

Нагадаємо, На кордоні з Україною білоруси збільшують кількість станцій РЕБ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Заступника голови Харківської облради впіймали під час отримання хабаря Заступника голови Харківської облради впіймали під час отримання хабаря
Правоохоронці поки що не називають ім’я зловмисника. Перевіряється інформація про причетність до вчиненого злочину інших людей.
Погоня за автомобілем СБУ: НАБУ показало відео “переслідування” автомобіля з екссуддею Чаусом (відео) Погоня за автомобілем СБУ: НАБУ показало відео “переслідування” автомобіля з екссуддею Чаусом (відео)
Чаус перебуває в будівлі Служби безпеки України в Києві. Проте, детективи НАБУ поскаржилися, що співробітники СБУ не реагували на їхні законні вимоги й намагались втекти на автомобілі в якому в той час перебував екссуддя.
Loading...
Load next