На Черкащині після удару росіян критична ситуація із водопостачанням

На Черкащині після удару росіян критична ситуація із водопостачанням

Через нічну ракетну атаку армії рф ситуація із водопостачанням у Смілі Черкаської області критична, місцевих жителів просять запастися водою.

Про це повідомив міський голова Сміли Сергій Ананко.

У нас критична ситуація із водопостачанням більшої території міста. Наразі працюють комунальники, правоохоронці. Звертаюсь до мешканців міста, зокрема мікрорайонів РПЗ, Богдана, Шевченка, Гречківка, Мала Яблунівка. Прошу поки самотужки запасатись питною та технічною водою, ‒ заявив Сергій Ананко.

Міський голова наголосив, що ремонт мереж водо- і теплопостачання потребуватиме значних капіталовкладень і займе досить тривалий час.

Нагадаємо, У Латвії громадянам рф відмовляють у наданні притулку

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next