Жодну з ракет Х-22 ще не вдалося знищити - Ігнат

Жодну з ракет Х-22 ще не вдалося знищити - Ігнат

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що жодну з крилатих ракет Х-22 не вдалося знищити, і не тільки сьогодні.

Про це він сказав в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Жодну з крилатих ракет Х-22 не було знищено. Взагалі. Не тільки сьогодні. Тому що це ракети, які можна збивати засобами такими, як “Петріот”, який у нас сьогодні знищує балістику, знищує “Кинджал”. Ракета Х-22, хоч вважається крилатою, вона надзвукова, летить близько 4 тис. кілометрів за годину і заходить на ціль переважно по балістичній траєкторії. Тому такі ракети поки недоступні для збиття звичайними засобами протиповітряної оборони, - сказав Ігнат.

Він додав, що цими ракетами сьогодні атакували Донеччину з літаків Ту-22М3.

“Шість літаків, 4 ракети було випущено. А із 24 крилатих ракет, які були сьогодні запущені і з моря, і з повітря, було знищено 16”, - додав речник Повітряних сил ЗСУ.

Нагадаємо, Голову ВЛК Житомирщини затримали на хабарі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next