В Одесі до 8 років позбавлення волі засуджено учасника батальйону "Русь"

В Одесі до 8 років позбавлення волі засуджено учасника батальйону "Русь"

Мешканця Дніпропетровщини засуджено за участь у терористичній організації. Йому призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Засуджений у 2014 році вступив до збройного підрозділу "лнр" – так званого краснодонського батальйону "русь". Його призначили на посаду водія багатоцільового тягача (транспортера) легкого броньованого ‒ МТ-ЛБ, під позивним "рижий".

Після проходження військової підготовки, він здійснював бойове чергування на одному з блокпостів в районі Щастя Луганської області. Наприкінці грудня 2014 року засуджений вийшов зі складу терористичної організації та виїхав до рф. Згодом він повернувся в Україну та оселився в одному з населених пунктів на Одещині. Його затримали у лютому 2023 року.

У судовому засіданні засуджений визнав свою вину.

Нагадаємо, Попит на вишиванки у світі, історія власного бренду та благодійність | дизайнерки бренду MaryLu

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next